Zdrada fizyczna i psychiczna

Zdrada fizyczna i psychiczna

Postprzez MagdaM » Pią Sty 09, 2009 6:28 pm

i która jest gorsza?
jak uważacie?
MagdaM
Nowy

Dołączenie: Pią Sty 09, 2009 6:17 pm

Re: Zdrada fizyczna i psychiczna

Postprzez grażka21 » Sob Sty 10, 2009 7:22 pm

nie wiem która jest gorsza, obie napewno tak samo bolą. Ja kiedyś zobaczyłam swoejgo chłopaka z inną dziewczyną w restauracji. później mówił mi że to tylko koleżanka, ale do tej pory nie wiem czy mówił prawdę czy nie. Upierał się, że tak, ale nie jestem pewna i chyba się nigdy tego nie dowiem. Wiem, że nie był do końca szczery bo nie powiedział mi że ma zamiar się z nią spotkać. Poza tym znalazłam u niego smsy od niej jakoś niedawno i teraz jestem w kropce :/ nie wiem co powinnam zrobić.....
grażka21
Nowy

Dołączenie: Sob Sty 10, 2009 7:10 pm

Postprzez Piotrek » Sob Sty 10, 2009 9:10 pm

a zastanowilas sie nad tym że może to rzeczywiscie tylko jego koleżanka. Może nie powiedział Ci o tym bo wiedział jaka będzie Twoja reakcji, bys była zła na niego i chodziła naburmuszona przez kilka dni. a tak poza tym to jakim praqem przeglądasz jego smsy. Czy Tobie było by miło gdyby on Cię aż tak kontrolował?? Czy jak jest się w związku to już nie ma się prawa do odrobiny prywatnośc?? może zainstaluj mu GPSa to wtedy zawsze będziesz wiedziała gdzie jest i będziesz mogła sprawdzić gdzie z kim i co robi... :lol:
Piotrek
Nowy

Dołączenie: Sob Sty 10, 2009 7:24 pm

Postprzez grażka21 » Pon Sty 12, 2009 6:53 am

hej hej hej co Ty taki drażliwy, czasem trzeba coś takiego zobić żeby siebie chronić. Miałam biernie czekać co się stanie??
grażka21
Nowy

Dołączenie: Sob Sty 10, 2009 7:10 pm

Postprzez kamillo » Pon Sty 12, 2009 8:12 am

a ciekawe czy ty tak o wszystkim mówisz (mówiłaś?) jemu?? Nie przesadzajmy poza tym w drugą stronę, trochę zaufania kobieto ;p
kamillo
Nowy

Dołączenie: Pon Sty 12, 2009 8:10 am

Powróć do Różne rodzaje zdrad

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość